Suomen Blogimedia /Fashion

Mainostajalle

Sep 26, 2014

rooftop

From the first of October you'll find my blog at a new address: www.sofiaruutu.com


jacket hollies stockholm // blouse andiata// jeans tiger// shoes louboutin// bag chanel

9 comments:

  1. Aivan ihana asu!<3

    Oot muuten just sellanen nainen, jolle ois ihan liian helppoa olla kateellinen, mutta toisaalta vaikutat niin mukavalta ja helposti lähestyttävältä, ettei voi kuin ihailla ja yrittää ammentaa inspiraatiota omaan elämään... Ei noin kivalle voi olla kateellinen; ansaitset kaiken hyvän mitä oot elämääsi saanut.

    Kivaa päivää Sofia! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kiitos ihana! Harvinaisen aito, avoin ja rehellinen kommentti. Kiitos että kommentoit, itsekin haluan olla juuri tuollainen joka sanoo mitä ajattelen, ainakin jos se on positiivista ja iloa antava<3. Inspiroidun aina yhtä paljon kilteistä ihmisistä, joten kiitos siitä.

      Delete
  2. Miten noilla kengillä voi kävellä?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, jaa ei se helppoa ole :D

      Delete
    2. Ei oo mitään niin hirveen näköistä, kun nainen joka käyttää korkokenkiä eikä osaa kävellä niillä;) Sekin taito vaatii harjoittelua:)!!

      Delete
  3. Noi kengät! <3
    Oletko muuten koskaan tehnyt laukkupostausta, missä esittelisit kaikki ihanuutesi? Itse olen nimittäin harkinnut LV:n viininpunaisen Alman hankkimista. Olen mielestäni nähnyt jossain asukuvissa sinulla sellaisen ja olisi mukava kuulla kokemuksia laukusta ja onko pysynyt hyvässä kunnossa. Yksi himotuksen kohde on myös Celinen Mini Luggage hiekan värisenä tai mustavalkoisena. Katsotaan mihin lopulta päädyn vai jääkö vaan haaveiluksi (mikä on muuten melkein paras vaihe!;) ).

    Mukavaa lauantaipäivän jatkoa! :)

    Taija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka! En ole tehnyt sellaistapostausta missä esittelisin kokoelmiani, sillä minua hirvittää ajatus esitellä kaikkia tavaroitani netissä ;). Jos minä ottaisin yhden noista niin ottaisin ehdottomasti Celine mini luggagen hiekan sävyisenä!!!! Se on minunkin toivelistallani. Love it <3

      Delete
  4. Moi Sofia! Sulla on sen verran monta Louboutinin paria, että osaat varmaan sanoa, kuinka hyvin nuo punaiset pohjat kestää käyttöä? Suojaatko/uusitko omia pohjiasi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itse suojaan aina louboutin kenkieni pohjia punaisella kumipohjalla. Niitä saa hyvin varustetuilta suutareilta. <3

      Delete