Suomen Blogimedia /Fashion

Mainostajalle

Sep 12, 2014

Friday outfit

This week has been intense! I came back home on Tuesday and me and Greta were back to our routines and activities instantly. Yesterday I worked all night and got the honor to hang out with mr. Thomas Sabo at his new store opening on keskuskatu 7. Luckily I was home right on time for Greta's bedtime, so I put her to bed, watched some tv and ate strawberries and chocolate in bed ;). Today has also been a busy day, but since it's Friday I'm going to slow down and just stay home and enjoy my family. The days keep passing by, so I'd better really enjoy these moments as much as possible. Have a great night beautiful people<3.


cardigan monki// top hm// pants andiata// shoes louboutin// bag chanel// hat brixton

4 comments:

  1. Kiva asu, tykkään kovasti! Joko Greta nukkuu yönsä läpi vai pyytäkää hän vielä maitoa öisin? Meidän 10 kk tyttö ei vielä nuku, mutta olen päättänyt ruveta työstämään asiaa. Ilman itkuja ja kiireitä, täysin lapsentahtisesti. Miksi jotkut on siunattu lapsilla, jotka nukkuu kiltisti yönsä läpi jo muutaman kuukauden iästä ja toisten heräilee vaikka kuinka kauan??!! No enpä vaihtaisi siltikään! ;-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos:)! Greta heräilee vieläkin tosi paljon, nykyään 8-10 kertaa yössä! Imetän ja hän on palanut meidän väliin nukkumaan. Nukkuminen menee kausittain vähän paremmin (3-6 herätystä öisin) ja välillä jopa omassa sängyssä, joten ei voi sanoa että meillä nukutaan hyvin ;D. Itse olen päättänyt että mennään näillä kunnes en oikeasti enää jaksa (ja se fiilis mulla on joka aamu ;))! Minäkin kuulen vaan lapsista jotka nukkuvat koko yönsä läpi heti alusta! Pääasia on että Greta on iloinen, aktiivinen ja oma itsensä, ja niin hän onkin. Enkä oikeastaan voinut muuta odottaakaan kun Greta potki ja veti kuperkeikkoja 24/7 jo vatsassa. Ei oikeasti nukkunut melkein ollenkaan edes silloin. Tsemppiä meille kaikille äideille<3.

      Delete
  2. kaunis asu,:)
    upeat kengät, niissä on juuri se kuosi mistä pidän kovasti;)

    ReplyDelete