Suomen Blogimedia /Fashion

Mainostajalle

Sep 14, 2014

Baby update!

Greta turned 10 months yesterday and we celebrated by taking her to the park. Together we baked sand cakes which she ate, literally ;D. She loves other children and new places, so we have activities for her  for every weekday. She is a very happy, sunny and extremely active little girl. She is now able to stand up and walk with support, and she has done that for about six weeks already. Even though she can't walk yet, she has a very effective way to get ahead, which means I actually have to run to keep up with her. Greta has eight teeth and constantly more to come. Our days pass by faster than ever and she makes us laugh numerous times every day. And yes, she is still a very bad sleeper and wakes up 5-10 times per night, no exception :/.
I still breastfeed and will, as long as she wants and it feels good. I will stay at home taking care of her  at least for now. She is our little sunshine, love of our lives and always my number one <3.


16 comments:

  1. Onnittelut pikkuneidille ja äidille ! :) Kuulostaa tutulta tuo vaihe. Voisin veikata että vauhti vain kiihtyy kun tyttö alkaa kävellä ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :). Joo luulen kans että vauhti vaan kiihtyy tästä eteenpäin ;D!

      Delete
  2. Ihana kirjoitus! <3 Kommentoin aikaisempaan postaukseen ja kyselin miten Greta nukkuu. Meidän tyttö on nyt viikon aikana ruvennut nukkumaan paremmin kun tarjoan maidon sijaan tuttia ja vettä. Maitoa hän saa vasta aamuyöllä. Mutta katsotaan jatkuuko hyvä alku ja tuleeko takapakkia. Ainakin tällä hetkellä kyllä näyttää hyvältä! Aurinkoista sunnuntaina sinulle ja ihanalle Gretalle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikä, ihana kuulla että teillä menee paremmin! Meidänkin pitää alkaa pikkuhiljaa antamaan vettä maidon sijaan öisin. Toivottavasti teillä jatkuu hyvät yöt<3.

      Delete
  3. Hei Sofia, minä lopetin yösyötöt n. puolenvuoden iässä. Poikani heräili/söi 2h välein joka yö ja se alkoi käymään voimille. Muutama yö meni hyssytellessä, mutta rauhoittui nopeasti, varsinkin kun pojan isä meni öisin hänen luokseen ja ymmärsi ettei muuta tule. :) Heräsi lähinnä tottumuksesta, ei nälästä. Suosittelen kokeilemaan, päivällä saa kuitenkin kaiken tarvittavan. :) Nyt poika reilu vuoden ja nukkuu yönsä kuin tukki <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onnittelut teille :)! Odotan innolla sitä yötä kun saan nukkua edes muutaman tunnin putkeen ;D!

      Delete
  4. Oletko koskaan tehnyt 9-5 työtä? Tai onko sulla joku koulutus millä työllistyt sitten kun mallin työt loppuu aikanaan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nope, en ole ;D. About osiossa blogin headerin alapuolella lukee minun koulutuksista enemmän ;)

      Delete
  5. Ei voi kuin ihmetellä, miten sä pystyt päivisin toimimaan tai edes tekemään mitään, noin katkonaisien yöunien jälkeen? Nukutko päivisin päiväunia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahvi, suklaa ja raitis ilma + vastustamaton hymy vauva ;)

      Delete
  6. Oih, ja kohta hän on jo 1v.! <3 Ihana pipo Gretalla ja huivi sinulla, kiitos inspiroivista asukuvista ja hyvistä ajatuksista yleensäkin blogissasi :) Tsemppiä myös yövalvomisiin! itse juuri aloitin uuden kierroksen ja toivon vauvahieronnasta&tutista olevan apua tämän toisen kanssa. Jos ei, niin lohduttaudun ajatuksella, ettei tätä vaihetta onneksi lopulta kovin kauan kestä, vaikka välillä yöt tuntuu pitkiltä. Ja tosiaan, kyllä se ihanan vauvan hymy saa kestämään vaikka mitä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vauvahieronnasta oli ainakin meille paljon apua, joten suosittelen lämpmästi! Tsemppiä ja voimia myös teille ja muistakaamme nauttia <3

      Delete
  7. Noi beibiajat on niin ihania - vähän raastavia ehkä mutta ihania silti, ja kuten sanoit päivät ja muutenkin se aika elämästä menee niin hurjan nopeasti... Mietin tota nukkumista - voiko rintaruokinnalla ja huonolla nukkumisella olla joku yhteys? Itse imetin aika lyhyen aikaa ja tossa iässä meidän lapset nukkui kun tukki. Tosin se ehkä osaksi johtuu myös siitä, että Ruotsissa annetaan välling, siis sellasta litkupuuroa joka on todella täyttävää, ja yhden illalla saadun välling-tuttipulloannoksen jälkeen beibit jaksaa hyvin yön yli :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo mekin saatiin vällingiä pieneenä ;). Varmaan ne heräämiset pikkuhiljaa loppuisi jos lopettaisin imettämisen, mutta en ainakaan vielä ole valmis luovuttamaan. Kahvia ja valokynää= jaksaa jaksaa ;D

      Delete
  8. Joskus olisi ihana nähdä Gretan kasvot kuvat. Mutta tiedät, että haluat suojella Gretaa julkisuudelta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. En tahdo esitellä Gretaa sosiaalisessa mediassa koska haluan suojella hänen yksityisyyttään. Hän on meidän lapsemme ja haluamme että hän saa itse isompana päättää haluaako hän esiintyä sosiaalisessa mediassa vai ei. :)

      Delete