Suomen Blogimedia /Fashion

Mainostajalle

Sep 4, 2014

Holy- Day

How is Finland? I am totally relaxing and having a great time! No stress or thoughts about tomorrow. Today we've spent the entire day on the grass by the beach. The weather is perfect with cooling sea breezes. Greta's been happy playing in the shadow on a sheet on the lawn, and today she napped twice in her strollers (yay, mommy- friend time!). 


I've had this yummy Cretan greek salad for lunch three day's in a row now ;D!


Love all the colorful flowers around the hotel!


Happy holiday me in our hotel's market square!


Birthday selfie with the princess herself! Hurray Hurray!!!




4 comments:

  1. Hyvältä näyttää ja kuulostaa, ihanaa lomaa :)

    ReplyDelete
  2. Näyttää ihanalta! :-) Meidän neiti, nyt 9kk, oli kesällä vielä siinä iässä, että pysyi piknikhuovalla. Nyt kun hän konttaa, kävelee tukea vasten ja ottaa joitakin askelia ilman tukeakin, häntä ei pidättele enää mikään!! XD Ensi kesä tulee olemaan niiiin erilainen kuin tämä! Ihanaa seurata oman lapsen kasvua ja kehistystä, toivottavasti en unohda hetkeäkään! <3
    Hauska loppulomaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo uskon että vaikeutuu koko ajan kun Greta oppii liikkumaan enemmän ja nopeammin, vaikka eihän se nytkään pysy paikoillaa. onneksi täällä on sen verran nurmikkoa että ei haittaa vaikka konttaa huovalta pois. Itsekin nautin joka hetkestä ja toivon että voin vielä pitkään nauttia jokaisesta hetkestä gretan kanssa kotona <3.

      Delete