Suomen Blogimedia /Fashion

Mainostajalle

Aug 23, 2014

she's a lady



dress andiata// gloves hm// shoes and purse chanel// sunglasses ray ban
makeup by Natasha Smee

19 comments:

  1. <3 Täydellinen. Ei muuta lisättävää !

    ReplyDelete
  2. Onko mallintyöt olleet lapsesta lähtien unelma-ammattisi vai oliko sinulla muita unelma-ammatteja? Miten ylipäätään päädyit malliksi? Haavailetko vielä muutosta ulkomaille?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei, mallintyöt eivät olleet unelma lapsena. Halusin pitkään kätilöksi ja voisin kyllä vieläkän kuvitella itseäni kätilönä. Elämä on minun tapauksessa vienyt, joten suunnitelmista on ollut vaikea pitää kiinni mutta eipä se ole haitannutkaan. Olen opiskellut mallitöiden ohella aina, ja pidän opiskelusta. Kun asuimme ulkomailla opiskelin Collegessa ja Institute for integrated nutritionissa, ja Suomeen palattua opiskelin avoimia kursseja Svenska handelshögskolan:issa. Haluan suorittaa tutkintoni loppuun mutta sitten tuli Greta ja opinnot jäivät tauolle. Palaan kouluun kun Greta menee päivähoitoon.Tällä hetkellä minulle on periaatteessa sama missä päin maalimaa asutaan koska vietän päivät kuitenkin Gretan kanssa. Pidän kuitenkin siitä että pystyn tekemään vähän mallintöitä silloin kun on mahdollista ja siltä tuntuu, ja tykkään myös pitää tätä blogia. Minulle on kivaa ja tärkeää pitää omista harrastuksista kiinni ja olla luova ja tehdä omia juttuja ;).

      Delete
  3. Det där är bara SÅ SNYGGT! h. Mamma

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha du e rolig! Kanske måste skaffa ett jobb att matcha outfiten ;P?!

      Delete
  4. Kuinka paljon suunnittelet blogisi sisältöä etukäteen? Esim. mitä vaatekokonaisuuksia haluat kuvata yms... Vai tulevatko aiheet vaan yhtäkkiä mieleen? Kuinka paljon kuuntelet lukioidesi toiveita postauksien suhteen? Olenko oikeassa, kun tuntuu että nykyään ehkä pakostakin Gretan syntymän jälkeen, avaudut myös enemmän privaattielämästäsi? Tunnistavatko ihmiset sinua, kun olet ulkona liikkeellä yksin tai perheesi kanssa? Uskaltavatko he tulla juttelemaan sinulle? Jos näin on, miten siihen suhtaudut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suunnittelua on paljon mutta olen myös spontaani. Menen sen mukaan mihin on aikaa ja haluan kuitenkin että blogi on minun näköinen ja aiheet minulle mielenkiintoisia. Kuuntelen lukijoiden toiveita hyvin paljon ja samalla vähemmän. Vastaan kaikkiin kommentteihin ja yritän tietenkin ottaa kauniita kuvia ja postata mielenkiintoisista aiheista MUTTA jos kuuntelisin ainoastaan lukijoiden toiveita postaisin videoita, kotiesittelyn ja avautuisin paljon enemmän yksityisyydestäni ja perheestäni. Minulla on omat rajani mistä haluan jakaa ja mistä en, joten niistä en valitettavasti voi joustaa. Perheeni ja yksityiselämäni on minulle aina numero 1, joten minun täytyy suojella itseäni ja tehdä niin mikä tuntuu minulle hyvältä. Pidän blogia jotta pääsen toteuttamaan itseäni, koska pidän kauniista esineistä ja estetiikasta ja saan olla luova. Joten, itsekkäitähän nuo syyt ovat mutta kai se paistaisi läpi jos yrittäisin ainoastaan tyydyttää muita. Lukijamäärä ei ole minulle tärkeä vaan se että itse olen tyytyväinen ja lukijani viihtyvät.

      Välillä ihmiset tunnistavat mutta erittäin harvoin kukaan tulee sanomaan mitään. Minulle sopii kumpi vain;). Jos haluaa tulla moikkaamaan niin saa ja onhan se aina mukavaa mutta jos ei halua niin sekin on ok ;). Se mistä en pidä on kun ihmiset ottavat kuvia salaa, se on minusta hyvin epämiellyttävää, epäkohteliasta ja inhottavaa.

      Hyvää sunnuntaita :D

      Delete
    2. Miten suhtaudut ihmisiin, jotka ottavat sinusta ja perheestäsi salaa kuvia. Puututteko koskaan asiaan ja sanotte heille suoraan vai oletteko niin kuin, ette huomaisi heitä ollenkaan. Tosin mittasuhteet täällä Suomessa on varmasti aivan eri luokaa kuin esimerkiksi Yhdysvaloisssa. Mutta voin kyllä kuvitella, että se on inhottavaa!!

      Delete
  5. Voisitko tehdä postauksen mitä ravintolisiä tai vitamiineja käytät? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tähän postaukseen liittyen, mitä kuuluu tavalliseen aamupalaasi vai jätätkö sen kokonaan välistä?

      Delete
  6. wau, jälleen upea mekko,
    andiatan vaatteet ovat kyllä niin klassisia ja tyylikkätä
    sekä tietenkin kauniita:) pidän , myös todella paljon tyylistäsi kirjoittaa blogia,koska mielestäni olet sekä kaunis sisäisesti kuin ulkoisestikin, että myös fiksu , jalat maassa ja maanläheinen sekä myöskin tyylikäs nainen, josta tyttäresi saa hyvän/upean naisen roolimallin,niinkuin monet muut nuoret naiset jotka blogiasi lukevat;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Olen samaa mieltä andiatan vaatteista! Tykkään niistä tosi paljon juuri klassisuuden takia ja että menevät vuodesta toiseen. On kiva sekoitella tosi ajattomia kappaleita hauskempiin sesonki vaatteisiin mihin ei tarvitse sijoittaa yhtä paljon :). Kiitos tosi paljon sydämmellisistä sanoistasi ja siitä että teit päiväni :D! <3<3<3

      Delete
  7. Aivan ohi aiheesta, mutta meikkikysymys: kesällä tekemäsi meikkipostaus oli todella hyvä ja siitä sai monia hyviä vinkkejä. Siinä mainittu Estee Lauderin valokynä on kuitenkin uudistettu (ennen Ideal Light nyt Bb light tms.) Oletkohan itse ehtinyt kokeilla uutta versiota, ja jos, niin mitä mieltä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. En ole ehtinyt testata. Oletko sinä? Kerro mulle jos on mielestäsi yhtä hyvä tai huonompi, sillä tarvitsen nyt uuden!

      Delete
  8. Kiitos Sofia, kun jaksat vastata kysymyksiin!! :)
    -Riina-

    ReplyDelete
  9. Todella tyylikäs mekko, ja varmasti ajaton vaatekappale. Kuvasarjasta tulee mieleen sellainen kaihoisan kaunis "aamiainen Tiffanylla" -fiilis. Kiitos kovasti blogista, löysin sen vasta hiljattain... Hyvää alkavaa syksyä kaikille :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kiitos kauniista lämmittävästä kommentista! Tervetuloa tänne blogiini :)!

      <3<3<3

      Delete