Suomen Blogimedia /Fashion

Mainostajalle

Aug 6, 2014

Chicken?


Today was a really good day and I'm glad it was, because yesterday I was extremely tired. Thankfully my hubs took Greta to the park so that I could get some rest, and for the first time I did absolutely nothing for 2 hours! Or actually I did something, something I never do anymore. I ate popcorn in bed while I watched Orange is the new black on Netflix! Watching series is the best way for me to completely shut down and focus on something else. I was like another person when they got back home, and I even begun to miss them a little and went through pictures of Greta on my phone :D. I guess I should be alone a bit more often, but just a tiny tiny bit, one baby step at a time ;). 

LOVE


dress hm// jacket andiata

16 comments:

  1. Also moms need to be alone sometimes. I'm not so good at it, often find myself cleaning or washing clothes etc. But series have also been my salvation. OITNB is my favourite, recommend the House of Cards too to watch with hubs ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I hear ya! I'm exactly like that, cleaning and organizing when I get some spare time. I have already watched house of cards :) and I loved it, except for the scary parts :/.

      Delete
  2. Oletko leikannut hiuksesi? Minä lyhensin juuri olkapää mittaan pari viikkoa sitten, kaipasin raikkautta taas vähäksi aikaa. :)

    Oletko muuten seurannut Pink Peonies blogia? Ihana Rachel on upea pakkaus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. En ole leikannut, vaikka varmaan pitäisi :/. Lyhyet hiukset ovat kyllä niin chic, joten hyvä sinulle :D! Olen joskus käynyt kurkkaamassa hänen blogia ja oli kyllä aika ihana :).

      Delete
  3. Täällä ilmoittautuu toinen äiti, joka yrittää oppia välillä olemaan ilman tytärtään. Eiköhän sitä joskus opi, se tekee kuitenkin niin hyvää :)

    ReplyDelete
  4. Moi Sofia! Muistan joskus vuosia sitten kun luin Trendi-lehteä ja sielä oli sun mallikuvia ja huomioni kiinnittyi sinuun. Silloin mietin, että tässä on maailman kaunein nainen. Panin nimesi muistiin ja jäin seurailemaan. Kuitenkin vasta nyt törmäsin instagram-tiliisi ja blogiisi. Vaikea kuvailla sanoiksi sitä, mitä oikeastaan halusin sanoa.. Kai vain että olet upea ja inspiroiva nainen! Olet jäänyt vahvasti mieleen tenivuosilta kun ihastelin kauneuttasi, ehkä oon sun "fani" ;)

    Ihanaa loppukesää! -Miia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana ihana kommentti :). Kiva kuulla! Se on ihanaa miettiä miten pieni maailma onkaan. Kaikilla meillä on vaikutus toisiimme tavalla tai toisella, ja joskus jopa epätietoisesti. Kiitos että laitoit viestiä. Mä oon sun fani ;D

      Delete
  5. Onko teillä ulkopuolinen lastenhoitaja vai hoidatko sinä ja miehesi ainoastaan Gretaa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emme ole koskaan jättäneet Gretaa hoitoon vielä (tiedän, olen kanaemo). Eipä ole kyllä ollut tarvettakaan sillä tykkäämme viettää aikaa kaikki yhdessä :).

      Delete
  6. Oletko edelleen täyspäiväisesti äityislomalla? Milloin ajattelit palata täyspäiväisesti töihin? Anteeksi jos nämä ovat liian henkilökohtaisia kysymyksiä!!:)
    Anna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoidan täyspäiväisesti Gretaa, mutta onneksi minulla on aina projekteja meneillään ja voin ottaa hänet mukaan töihin :).

      Delete
  7. Kysyisin, kun luin taannoin huulipunapostauksesi, niin käytätkö jonkinlaista huulten pohjustusvoidetta, jotta huulipuna pysyy paremmin? Tykkäisin muuten käyttää huulipunaa useammin, mutta tuntuu, että pitää kokoajan varoa, että se alkaa leviämään, varsinkin jos juo lasista. :/ Entä käytätkö aina huulipunan kanssa myös huultenrajauskynää?

    ReplyDelete
    Replies
    1. En käytä rajauskynää enkä pohjustusta vaikka pitäisi! Sellainen pitää hankkia heiti (pohjustusvoide siis)! Kuulin että macillä on hyvä?!

      Delete
  8. wau mikä rockmimmmi, nahkatakit sopivat tyyliisi täydellisesti.
    tuli tässä mieleeni kuika usein vaihdat sampoomerkkiä vai käytätätkö aina samaa sampoota?
    ,palataan posti-aiheeseen perjantaina paremmalla ajalla, iloista päivän jatkoa sekä tulevaa viikonloppua.
    -heidi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Olen tekemässä hiuspostausta jossain vaiheessa ;). Vaihtelen jatkuvasti hius ja iho tuotteita, koska luulen että iho ja hiukset tottuu ja laiskistuu muuten :D.

      Delete