Suomen Blogimedia /Fashion

Mainostajalle

Aug 3, 2014

Levi's and boots


jacket zara// top& ring andiata// shorts vintage levi's// shoes hm// bag balenciaga// sunglasses miumiu

20 comments:

  1. Hmm, taidanpa mennä leikkaamaan mun vanhat istumattomat Leviksen farkut shortseiksi, niinhän niitä voisi vielä käyttää :) kiitos ideasta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jes tee niin! Parempi kokeilla jos tomisi paremmin shortseina, kun että vahnat farkut pölyttyvät kaapin pohjalla ;D!

      Delete
  2. Ihana asu ja kaunis olet! Mitä punaa/sävyä sulla on muuten huulissa? Ja oletko ruskettunut vai saanut meikillä aikaan tuon ihanan näköisen päivettyneen lookin? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos:).Ehkä olen saanut vähän väriä mutta olen kyllä vieläkin hyvin vaalea;). Korostuspuuterina käytän benefitin aurinkopuuteria. Huulissa en yleensä käytä muuta kun Elisabeth Ardenin eight hour voidetta, niinkuin näisä kuvissa. Toinen vaihtoehto on punainen huulipuna (tästä löydät mun lempparit) http://theootddiary.blogspot.fi/2014/07/kiss-me-red.html?showComment=1406452763307 ja tästä meikkipostaukseni http://theootddiary.blogspot.fi/2014/06/fake-it-till-you-make-it.html

      Delete
  3. Aivan upea asu jälleen kerran, olet niin kaunis ja tyylikäs! Ihanaa viikon alkua ja kiitos inspiroivasta blogistasi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos kuuluu teille! En jaksaisi pitää tätä blogia ellei minulla olisi niin ihania lukioita. Teiden kanssa kirjoitteleminen on minusta tosi kivaa ja antoisaa puhaa ;D

      Delete
  4. Kuinka paljon päivässä treenat oikein kunnolla, ilman vauvaa? Kroppasi on uskomattomassa kunnossa ja uskon että sen saavuttamiseksi / ylläpitämiseksi täytyy tehdä kovasti töitä

    Katriina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ei, kiitos kiitos kiitos! Yleensä treenaan 4-6 kertaa viikossa mutta tällä hetkellä minulla ei edes ole salikorttia vaan harrastan ainoastaan pitkiä, reippaita kävelylenkkejä. Lenkkeillen melkein poikkeuksetta joka päivä. Peruskuntoni on hyvä ja lihaksetkin varmaan muistaa jotain, mutta tällä hetkellä lihasmassaa ei kyllä ylläpidetä lainkaan, paitsi se että kannan ja nostelen vauvaa päivät pitkät :).

      Delete
  5. Ihana asu! Erityisesti toi nahkatakki on mieleeni. Olen etsinyt saman tyylistä. Mahtaako tota takkia olla vielä myymälässä? Eli milloin olet ostanut? Onko aitoa nahkaa? Minkä hintainen oli? Muistaisitko edes suurinpiirtein? kiitos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, pidän tästä paljon itsekin! Takki on yli vuoden vanha, mutta eiköhän zarassa ole tälläkin hetkellä jotain samantyyppistä. On aitoa nahkaa ja olisikohan maksanut 180€.

      Delete
  6. Hei! Kiitos kauniista ja inspiroivasta blogistasi!! :) Voisitkohan joskus kirjoittaa ihon- ja hiustenhoitotuotteista, jotka olet todennut toimiviksi? Työsi kautta varmasti lienet kokeillut monia! ;) Itse olen ihan hukassa purkkiviidakossa; liikaa vaihtoehtoja! :D

    -AK-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka! Olen jossain vaiheessa tekemässä molempia. Olen saanut sen verran paljon kyselyjä hiusten- ja ihonhoidosta, että pitää varmaan piakkoin rehdä aiheista postauksen. Vaihtoehtoja kyllä riittä mutta niin riittää myös iho- ja hiustyypit :).

      <3<3<3

      Delete
  7. Saako muuten tuot benefitin aurinkopuuteria mistään suomesta? tai osaatko suositella jotain muuta merkkiä, jolla olisi samankaltainen/sävyinen tuote? aivan älyttömän hyvältä näyttää nimittäin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvän sävyistä aurinkopuuteria on mielestäni tosi vaikeaa löytää! Ovat useammiten liian oransseja minun ihosävyyni. Benefitiä ei saa mistään suomesta ja minä ostan tätä aina ulkomailla, mutta eiköhän niitä saa jostain nettikaupasta? Minulla oli toinen lemppari maciltä, mutta se on lopetettu sillä se oli joku kausituote :/

      Delete
    2. Tilasin itse Amazonin kautta Benefitin. On huippu!

      T

      Delete
  8. Minkä mallinen Balenciaga laukkusi on? Vähän vaikea erottaa tuosta, mutta onko kenties Giant Work ? Itselläni on mm Classic City, ja mietin olisiko tuosta mallista toinen kokoelmaani.. ;)

    ReplyDelete
  9. Oot epätodellisen ihana kuten blogisikin, mutta jos saan antaa yhden muutosehdotuksen, niin viittaathan tulevaisuudessa meihin lukijoihin ihan j:n kera? Jos tykkään lukioista viittaat kouluihin ;) Olen vuosien varrella huomannut, että tuo kirjoitusvirhe on blogissasi toistuva, siksi halusin mainita ihan hyvässä hengessä, muutenhan olet kadehdittavan täydellinen <3 Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

    ReplyDelete
  10. Hahahaaa, kommenttisi on täydellinen:D! Kiitos! Äidinkieleni on ruotsi ja jos ihan rehellisiä ollaan niin alussa pyysin aina mieheni tarkistamaan mun tekstit, mutta nyt kommentteja tulee sen verran paljon että sellaiseen ei yksinkertaisesti ole enää aikaa, JA olen myös laiskistunut. Mieheni aina nauraa kun kirjoitan nytten eikä nyt, joten uutta oppii kokoajan :D. Kiitos että toit minut takaisin maan pinnalle, ja tästä lähtien yritän muistaa tuon kun viittaan teihin ihaniin lukijoihin (!) ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asenteesikin on näköjään täydellinen, kiva! Tuohon lukija-asiaan on hyvä muistisääntö: aina kun kyseessä on jonkin asian tekijä, pitää olla j-kirjain mukana. Moni suomenkielinenkin sen usein unohtaa....

      Itselläkin oli muuten kirjoitusvirhe edellisessä kommentissani (tykkään -> tykkäät), että ei ole helppoa kirjoittaminen muutenkaan tai sitten vain silmät harittavat, heh...

      Delete