Suomen Blogimedia /Fashion

Mainostajalle

Aug 5, 2014

Mrs Grey



jacket& ring andiata// t-shirt& shorts hm// shoes zara// sunglasses chanel

10 comments:

  1. oi miten kaunis kokonaisuus.
    sopii sinulle hyvin;)
    osaisitko kertoa rb-lasiesi hintatasosta ,ovatko kuinka hintavat ja mistä niitä saisi?
    ja iso kiitos vielä kynsilakkapostauksesta, nyt on hyvät uudet lakkavinkit,joita voisi ostaa.
    -heidi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka! ray ban laseja saa optikkoliikkeistä, ja niitä voi tilatakin optikkoliikeistä jos haluamasi mallia ei ole heillä myynnissä. Ovat hyllä kivat, klassiset ja laadukkaat, joten kannattaa mennä sovittamaan ;)

      Delete
  2. Olisi ihana nähä kuvia sinusta ja Gretasta. Ikään kuin mommy and me albumi!!

    t. Katriina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen tehnyt tietoisen päätöksen siitä etten halua että Greta esiintyy missään sosiaalisessa mediassa: Haluan antaa hänelle yksityisyyden ja huolehdin siitä koska hän ei voi tehdä sitä päätöstä itse :).

      Delete
  3. Olen lukenut blogiasi muutaman kuukauden ja saanut paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Olen kahden pienen lapsen äiti ja välillä on niin haastavaa löytää aikaa oman itsensä huomioimiseen, mutta oma tyyli on asia, josta haluan pitää kiinni, äitinäkin😊 Olet todella luonnonkaunis ja kuvat ovat aina todella upeita.
    -Milka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Milka! Olen samaa mieltä, haluan myös pitää pukeutumisesta kiinni aina silloin kun haluan ja se on minusta hauskaa ja antoisaa. Jos minulla on sellainen päivä että haluan kulkea meikittä ja verkkareissa, niin osaan myös nauttia siitä sillä tiedän että paremipia päiviäkin on ;)

      Delete
  4. ihanat kengät ;)

    ReplyDelete
  5. Tykkään paljon yksinkertaisesta tyylistäsi. Kokeilisitko joskus, miltä näyttäisit kuvissa ilman poskipunaa? Minusta punan jättäminen pois tai ainakin sen vähentäminen saattaisi sopia luonnolliseen lookiisi. - Eve

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Haha joo ehkä näissä kuvissa on vähän sutaistu liikaa poskipunaa, mutta tuskin jätän sen pois koska rakastan poskipunaani! ;D

      Delete
    2. Kiitos! Haha joo ehkä ainakin näussä kuvissa olen sutaissut poskiin vähän rajulla kädellä, mutta tuskin jätän sen pois koska rakastan poskipunaa ;D!

      Delete