Suomen Blogimedia /Fashion

Mainostajalle

May 30, 2014

red red regret


leather jacket from hollies stockholm// sweatshirt bikbok// pants zara// flats from spanish bailarinas// 
wallet from louis vuitton// sunglasses chanel //bracelet andiata

Finally some color in this blog! I have been wearing way too much black and white lately. Actually it is totally one of my friends fault! She always wears black, and because she always looks so good I thought, if I'd copy her it would have the same effect on me. Unfortunately it's not that flattering on me since my skin tone is so light. Anyhow, black is always elegant and gorgeous, but sometimes a girl needs some color in her life! 

This leather jacket is pure perfection if you ask me. It's soft and it's the perfect shade of red. I love red! It's classic, easy to match and it also happens to be my husbands favorite color <3. 

 I wish I had more colorful leather jackets (yes I am dangerously addicted to leather jackets)! Few years ago Andiata had an orange one. I can't tell you how much I beat myself up for not getting it!!! It makes me angry every time I think about it! I have even tried to ask around if there would be one left hidden somewhere just waiting for me, but no luck there either :(.
What's your favorite color? And yes, also black counts as a color :P! 

13 comments:

  1. Grey and navy blue are my favourite colours! :) They are both so fresh, timeless and beautiful. Not boring as most of my friends say! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah,I love navy blue but I never wear it! It's so pretty tho! Great choices and in my opinion they are everything but boring ;).

      Delete
  2. I love your hair like that. Curls at the ends... I wish I could do mine in the same way!

    My favorite colors are black, chocolate brown and dark yellow. Though, I don't like colorful clothes and I'm exactly the type who always wears black. In clothing I want to emphasize shape, form, movement... I wear color only in my nails and other accessories.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! I totally love people who always wear black. Always so cool, sophisticated and good looking to wear an all black outfit. Brown and yellow are probably the colors I wear the least (almost never actually), especially brown. I just can't seem to make it work, it feels to mature for me. But I like it on others a lot!

      Delete
  3. kyllä musta on aina musta ! :) Mutta valkoinen ja punainen myös lemppareitani.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minulla myös nuo värit + hento, puuterinen vaaleanpunainen <3

      Delete
  4. Öynöy. Poistin oman kommenttini jotenkin tosi lahjakkaasti..
    Musta, valkoinen ja punainen! Vaikka en käytäkään jälkimmäistä kuin pari kertaa vuodessa. ;)

    Anteeksi monsterilinkki. Dieselillä on alessa oranssi nahkis. http://demandware.edgesuite.net/sits_pod26/dw/image/v2/AAPK_PRD/on/demandware.static/Sites-DieselUS-Site/Sites-diesel-master-catalog/default/v1401481114724/images/large/00S83L_0BACX_36L_R.jpg?sw=640&sh=853

    Olen äidiltä oppinut, ettei nahkatakkeja voi olla koskaan liikaa. Häneltä löytyy varmaan viisitoista erilaista.. Harmi, ettei olla samaa kokoa, muuten saattaisin käydä ryöstöretkellä.

    Saat poseeraamisen näyttämään niin rennolta ja luonnolliselta. Opetatko mullekin? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täysin samaa mieltä, mutta kuitenkin tulee huono omatunto kun yhdelläkin varmasti pärjäisi…Minua alkaa niin helposti ahdistamaan tavaran määrä. Onneksi tämä vaatehuone vähän rajoittaa tätä touhua, sillä en aijo koskaan sitä laajentaa.

      Kiitos linkistä, hieno on mutta ei niin hieno kun se mikä kummittelee mun päässä (todennäköisesti se on kaunistunut vielä enemmän mun muistissa ;)).

      Poseeraamisen suhteen niin sanoisin että harjoittelu tekee mestarin ja tärkeää on että on hyvä kuvaaja jonka edessä voi olla rennosti. Itse olen paljon jäykempi kun ystäväni ottavat minusta kuvia kuin sillon kun olen töissä tai mieheni kanssa. On paljon helpompaa vetää työ rooli päälle ja sillä tavalla heittäytyä vapaammin siihen rooliin. Sitten kehotan myös harjoittelemaan peilin edessä vaikka se vähän nololta tuntuukin ;P.

      Delete
  5. Moikka Sofia!

    Jossain aikaisemmassa postauksessa kerroit tekeväsi meikkipostauksen niin kuvaatko siihen myös käyttämäsi meikit? Näin olisi helpompi sitten lähteä metsästämään kaupoista samaa tuotetta, jos sattuisi innostumaan jostain tuotteesta:)

    Ja toiseksi ajattelin kysyä, osaatko neuvoa hyvää kampaajaa Helsingistä, joka osaisi erityisesti värjätä vaaleita hiuksia? Ajattelin, että sulla saattaisi olla kokemusta hyvistä kampaajista sun mallintyön puolesta ja muistelisin, että sulla oli aiemmin tosi kauniit blondit hiukset (luin aikaisempaa blogiasi ja ihastelisin silloin hiusväriäsi) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hei, mulla on jo tekeillä meikkipostaus ja kuviakin olen ottanut, joten eiköhän se ilmesty tällä viikolla;). Kiitos<3,Tosi hyvä kampaaja joka tekee kaunista ja luonnollista jälkeä on Q-hairin Johanna! Kampaamo sijaitsee uudenmaan kadulla.

      Delete
  6. Näytät aina niin freesiltä! Mihin aikaan yleensä menet nukkumaan? Itsellä aina välillä venyy nukkumaan meno ja sitten tytär herättää klo 7. Välillä hieman väsyttäisi tällaisena paljon unta tarvitsevana. :D

    Osaisitko muuten vinkata jonkin helpon lounaan jota mahdollisesti kotona teet arkisin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hauskaa on ettet itse aavista miten paljon kommenttisi merkitsee tälläisenä päivänä! Nukun erittäin huonosti ja en ole nukkunut kunnolla siitä asti kun Greta syntyi koska hän tykkää syödä aika usein ja syö vain vähän kerrallaan ennen kun hän nukahtaa taas. Viime yöt olen herännyt n joka kymmenes minuutti (luulen että on tulossa hampaita). Olen myös ihminen joka tarvitsee/ tarvitsi paljon unta, mieluiten 9-10 h yöunet joka yö ja nytten olen mennyt puoli vuotta keskimäärin 4 h yöunilla. Yritän mennä aikasin nukkumaan 21-22 välissä mutta muutama kuukausi sitten menin vielä 19-20 välissä.On tietenkin rankkaa välillä ja välillä väsyttää mutta itse koen että hormonit ja rakkaus lapseen antavat miulle supervoimia! Minulla on onni olla kotona ja elää vauvan rytmin mukaan, joten yritän suunnitella ohjelmaa mistä molemmat nauttivat. Tärkeintä on kuitenkin että pistän päivän käyntiin ihan sama minkälainen yö on takana. Olen harvinaisen energinen ja onnellinen tällä unen määrällä ja yritän ulkoilla, nähdä ystäviä ja puuhastella Gretan kanssa niin etten jää kotiin miettimään kuinka väsynyt olen :).

      Lounas:
      rusetti pastaa
      oliiviöljyä
      mustapippuria
      avokado kuutioina
      paistettua halloumia
      pannulla käyneet kirsikka tomaatit (puolita)
      tuore basilika

      sekoita kaikki yhteen ja voila lounas 10 minuutissa ;)

      Delete
    2. Kiitos kovasti! Luit muuten ajatukseni, unohdin mainita että olen kasvissyöjä joten huippulounaan vinkkasit. :) Teen sitä heti tänään kun tulemme puistosta kotiin!

      Muistan myös tuon vaiheen kun tytär heräsi kymmenen minuutin välein, kyse oli juurikin hampaista ja hormonit todella auttoivat siinä vaiheessa vielä. Onneksi! ;D

      Delete