Suomen Blogimedia /Fashion

Mainostajalle

May 14, 2014

casual in white


trousers from andiata// sweatshirt zoe karssen// leather jacket from zara//
shoes converse// sunglasses chanel


32 comments:

  1. Ihana asu! Voisin käyttää itsekin tollaista yhdistelmää. Olet laittanut hienot housut muuten rentoon asuun. Itse olen metsästänyt valkoisia housuja jo jonkin aikaa, noi ois just sopivat! Katri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Tykkään itsekkin tosi paljon näistä housuista! Istuvat tosi hyvin ja tykkään vetskari yksityskohdista. :D

      Delete
  2. Tosi makee asu ja varsinkin housut! :) Muuten, kun teet tämän blogin osalta yhteistyötä Andiatan kanssa niin mitä se tarkoittaa? Onko sulla aina asupostauksissa jotain heidän tuotteitaan? Saatko niitä ilmaiseksi? Tosi kivoja vaatteita heillä kyllä on :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos;)! Minulla on aina asupostauksissa jotain andiataa ja stailaan ja mixailen niinkun itse haluan. Itse tykkään tosi paljon heidän tuotteistaan ja tykkään just sekoitella muiden merkkien kanssa. Tykkään satsata klassisiin, laadukkaisiin vaatteisiin joita on helppo yhdistellä räväkämpiin ja lyhytaikaisempiin sesonki trendeihin. En saa mitään tuotteita ilmaiseksi (voih jospa saisinkin:)) :D! Kannattaa käydä tsekkaamassa heidän valikoimaa!

      Delete
  3. Ujostelen itse vaaleita alaosia oman kilometrilantioni takia, mutta gasellisäärissäsi nuo pöksyt näyttää kyllä todella hyvältä. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. höpöhöpö! Itse kaipaisin lantiooni vähän lisää leveyttä… Tykkäsin tosi paljon sillon kun synnytyksen jälkeen housut istuivat hyvin lantiosta kun oli muutama lisäsentti. Vinkkinä vaan niin näitä pöksyjä löytyy useita eri sävyjä (musta, punainen, beige, tummansininen) ;P. Mustat kulta vetskareilla on myös iiiihanat!!!

      Delete
  4. Tykkään mielettömästi sun tyylistä! Voisitko antaa vinkkejä? Olen todella myöhässä yo-mekon metsästämisessä, rankat kirjoitukset ja työt veivät voimat :/ Millainen mekko sinulla oli omissa lakkiaisissasi? Mitä suosittelisit lyhyelle ja kurvikkaalle, mutta kapeavyötäröiselle blondille?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Onnea onnea tuoreelle ylioppilaalle!!! Tiedän ja muistan miten voimia vievää kirjoitukset olivat. Itse matkustin tosi paljon mallitöiden takia minun luokiaikaan , joten muistot lukiosta ovat enimmäkseen sitä että oli paljon stressiä ja että olin todella väsynyt! Tästä eteenpäin saatkin itse valita mitä haluat opiskella ja mikä sinua kiinnostaa, mikä tekee opiskelusta niin paljon mielekkäämpää! Minun lakkiaisissani minulla oli päällä halterneck, leveähelmainen, vaalea silkkimekko missä on vaaleansinisiä hevosia ;D. Se on French Connectionin ja käytän sitä vieläkin esim kesähäissä tai muissa juhlissa! Suosittelen ajatonta, hyvänlaatuista ja klassista asua mihin et kyllästy koskaan. Kuvat jäävät ikimuistoiksi joten on kiva olla päällä jotain ajatonta ja kaunista. Onneksi olkoon sinulle helposta ja kauniista vartalotyypistä!!! Sinuna ostaisin mekon joka menee polviin, leveä helma eli A-linjainen joka tuo kauniisti vyötärösi esiin. Jos olet rintava (?) sinulle voisi sopia kaunis off-shoulder yläosa jossa v pääntie. Tässä muutama linkki malleista, niin ymmärrät paremmin mitä minulla on mielessä: http://www.asos.com/ASOS-Petite/ASOS-PETITE-Exclusive-Bardot-Dress-in-Multi-Colour-Floral/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3983288&cid=4177&Rf900=1465&sh=0&pge=0&pgesize=204&sort=-1&clr=Printhttp://www.asos.com/ASOS-Petite/ASOS-PETITE-Exclusive-Bardot-Dress-in-Pretty-Metallic/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4010456&cid=4177&Rf900=1465&sh=0&pge=0&pgesize=204&sort=-1&clr=Printhttp://www.asos.com/ASOS-Petite/ASOS-PETITE-Exclusive-Sweetheart-Ponte-Skater-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3983489&cid=4177&Rf900=1465&sh=0&pge=0&pgesize=204&sort=-1&clr=Coral

      Delete
    2. sekavat nuo linkit, mutta siinä on 3 linkkiä ja jokainen alkaa sillä http://.…..

      Delete
    3. Kiitos mielettömästi erittäin kattavasta vastauksesta! :) Tuollaista pääntietä olin itsekin ajatellut - en vain tiennyt sen nimeä.

      Delete
  5. Mustat housut kultaisilla vetskareilla kuulostaa huippuhyvälle! Kiitos vinkistä!

    Haluaisin kysyä, että miten sulla kesti hermo kun raskauden aikana et värjännyt hiuksia ja oma väri alkoi kunnolla näkyä? Onko erosi suuri?
    Mulla on sellainen vaaleanruskea oma väri, kai... Ja aika tumma nyt, olen siis ajatellut kasvattaa edes jonkin verran jotta voin ottaa vain raitoja oman värin sekaan.

    Olipa sekava teksti! :) Kiitos ihana jos vastaat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo housut ovat ihanat!!! Raskauden aikana en välittänyt OLLENKAAN miltä näytin! Käytin samoja legginssejä koko raskauden ja mukavuus oli ainoa kriteeri. Oli ihana unohtaa kaikki ulkonäköön liittyvät asiat! Laittausuin jos huvitti mutta harvoin huvitti:D. Muutenkin olen ihminen joka voi hyvinkin olla viikon meikkaamatta, enkä välitä mitä muut ajattelevat. Olin yrittänyt jo pidemmän aikaa värjätä hiuksistani mahdollisimman lähellä omaa väriä, koska en jaksanut enää juosta kampaajalla kerran kuussa. Joten jos haluat kasvatta hiuksiasi oman värisiksi, niin värjää ne nyt kerran oman värisiksi, niin että tyvikasvu ei haittaa raskauden aikana. Kampaajani Johanna Qhair:issa on super hyvä tekemään erittäin luonnollista jälkeä, ja muutenkin mukava tyyppi:P! Hän osaa värjätä hiukset sellaisella tekniikalla että tyvikasvu kasvaa kauniisti esiin...

      Delete
    2. Kiiiiiitos! Varaan ajan asap Johannalle sitten. :)

      Delete
    3. tulet olemaan super tyytyväinen! :)

      Delete
  6. Onko sinulla Instagram kuvassa nämä samat housut punaisena? Olisiko mahdollista nähdä niitä asupostauksessa jos on.

    ReplyDelete
  7. Kuinka pitkä olet Sofia?

    ReplyDelete
  8. Jos et saa mainostamiasi Andiatan vaatteita ilmaiseksi, niin toivottavasti sentään edes ruhtinaallisen palkkion! Nimittäin sunkaltaista hyvämaineista näyttävää mallia saa hakea... Ei pelkästään Suomesta, vaan koko maailmasta! Saati sitten, että keltään toiselta nuorelta kauniilta naiselta löytyisi vastaavanlaista kenkä- ja laukkukokoelmaa asustamaan heidän vaatteitaan ylellisesti, klassisesti ja tyylillä.

    Anyway, todella ihana asu taas kerran. Ja noi kiharat... Miten sä teet ne? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihana kiltti <3<3<3! Kiharran hiukset suoristusraudalla. Taivutan latvat poispäin kasvoiltani ja sitten vähän sieltä sun täältä. Tykkään itse että hiukset ovat aika villit eikä liian aseteltut (varmaan koska hermo ei kestäisi jos pitäisi kokoajan vahtia kampausta ;)).

      Delete
  9. Kiitos housuvinkeistä ! Hyvää vaihtelua ainaisille farkuille ! Sun päällä näyttää kaikki hyvältä ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos :)! Ja onnittelut myös sinulle sinun pienokaisesta ;)!

      Delete
    2. Hihhih, mikähän niistä ? ;))

      Delete
    3. haha! Kävin vilkasemassa blogiasi ja jotenkin ymmärsin että sinäkin olet vastikään saanut lapsen :D. Ehkä ymmärsin ihan väärin mutta siinä tapauksessa onnittelut kaikista lapsista ;)!

      <3<3<3

      Delete
    4. :-D , se kyllä tuntuu kuin olisi eilen, mutta prinsessa on pian 1v 8kk :) Lapsia on siis vain 1 mutta pienokaiseksi voin kutsua uutta laukkua tai muuta vastaavaa ;))

      Delete
  10. Voisitko kertoa elintavoistasi piakkoin? :) Aamiaisestasi kerroit joskus (?), mutta muutenkin kiinnostaisi. Ymmärrän toki jos et blogissasi halua kertoa "sellaisista" asioista, mutta luulen että moni haluaisi kuulla. ;D
    Tämä on muuten tyhmä kysymys, mutta käytkö aamuisin suihkussa nyt äitinä? Mitä muutenkin kuuluu aamurutiineihisi?
    Itsellä se tuntuu aina olevan työn ja tuskan kanssa, lapsi kohta 2v. hieman hankaloittaa sitä suihkussa käymistä! :D

    Ihailen tyyliäsi ja olet todella raikas, inspiroiva nainen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka, ajattelin että voisin mahdollisesti tehdä elintavoistani erillisen postauksen jos kiinnostusta riittää;). Kyllä, käyn aamuisin suihkussa, ja se ei ole meillä mikään ongelma sillä Greta viihtyy erinomaisesti kylpyhuoneessa!?! Meillä on triptrap newborn tuoli jonka nostan kylppäriin ja annan lelun käteen, sitten vesi päälle ja Greta on ihan lumoutuneena! Jos häntä alkaa kyllästyttämään laulan hänelle samalla (välillä myös tanssin, hehe). Toinen toimiva temppu on laittaa pesukone päälle, sillä saan vaikka lakattua kynnet ja välillä istun kylppärin lattialla kun vastaan teidän kommentteihin ;D! Voin kertoa että meidän vaatteet ovat ERITTÄIN puhtaat tässä vaiheessa ;D! Asia on tietenkin ihan toinen kun lapsi on 2 v ja kävelee (juoksee) ympäriinsä eikä malta olla paikoillaan. Itse yrittäisin varmaan ottaa lapsen mukaan suihkuun tai kylppäriin viihdykkeiden kera, Greta ainakin rakastaa kaikkia tuubeja ja purkkeja. Jos löydät toimivan keinon niin otan mielelläni vinkkejä vastaan tulevaisuutta varten ;).

      Kiitos kiltti! Hyvää viikonloppua<3

      Delete
    2. :D Meidänkin tyttö rakastaa tuubeja ja purkkeja ja on mahtavaa kun osaa avata korkit nyt myös auki niin niitä tuubeja on kiva puristella ja tyhjentää sisältöä milloin minnekin, sekä tyhjentää kylpyhuoneen vaippa ym roskikset ,pistää suuhunsa käytetyt tops puikot. ja uittaa käsiä vessanpöntössä. :D Minä en ota lasta enään mukaan kylpyhuoneeseen jos menen suihkuun vaan pistän pinnasänkyyn kun vielä ei sieltä kiipeä ylös. Elämä oli liiankin helppoa siihen asti kun tyttö alkoi kävelemään, sen jälkeen olen saanut juosta perässä ;))

      Delete
  11. Hei Sofia,

    Miten kiharrat hiuksesi? suoristusraudalla?

    Cara

    ReplyDelete
    Replies
    1. kyllä, suoristusraudalla taivutan latvojani poispäin kasvoiltani. Youtubestä löytyy hyviä videoita. Käytän itse ghd rautaa mutta mikä tahansa rauta kelpaa… Kiharran vähän sieltä sun täältä sillä tykkään kun hiukseni ovat villit ja vapaat ;)!

      Delete