Suomen Blogimedia /Fashion

Mainostajalle

May 26, 2014

don't forget where you belong


shirt h&m// shorts& bag zara// scarf andiata// sunglasses miumiu// shoes vans

Last weekend was spent in our summer house on the country side. I have really come to appreciate the country, and now a days I actually love it! The weather was too perfect for words all weekend, and we enjoyed the calmness of nature, great company, family time and good food. But most of all I loved seeing my daughter getting wild and free in the green grass, hearing the sound of an orchestra of birds and playing with her grandparents.
 I walked long walks every day with Greta and I really soaked in everything I saw, smelled and felt. Everything is so beautiful now when it's all in bloom, especially the cherry and apple trees. 
Anyhow, while I walked I listened to the band One Direction, and I want you to check it out! My favorite songs right now are Don't forget where you belong and Story of my life ;). 

5 comments:

  1. Ihanaa, että olet palannut blogimaailmaan! Vanha blogisi oli ehdoton lempparini :) Upeita asuja täällä!

    Terkuin, Elina

    ReplyDelete
  2. Ihania kuvia! Taas! ;) Olisiko sinulla hyviä vinkkejä imetyspaidoiksi? Haluaisin ostaa paitoja, joita tulee käytettyä myöhemminkin. Laadukkaita, mukavia iholla ja arkisen näyttäviä. Haluaisin, että imetys kuitenkin sujuisi helposti ilman että koko rinta tai vatsa näkyy ;)

    -Tuulia

    ReplyDelete
    Replies
    1. hei ja suuri kiitos :D! Kaikki napilliset paidat ovat mielestäni parhaita. Kaksi osaiset asut ovat toimivimpia, joten mekot ovat minulla jääneet kaappiin. Löysät paidat toimii sillä sen voi nostaa nopeasti ja vaivattomasti ylös. Suosittelen myös zaran "alus" toppeja (yleensä myydään sovituskoppien ulkopuolella). Niissä on leveät olkaimet ja tupla kangas rinta alueella. Ne ovat niitä uimapuku materiaali tyyppiset topit;), ja ne toimii tosi hyvin kaikkien puseroiden alla ja pitävät myös öisin rinnat paikoillaan ;). Minulla on yleensä sellainen alla jota sitten vedän alas kun imetän, tällöin ei tarvitse istua vatsa paljaana. Tykkään myös pitää niitä ohuiden puseroiden alla, jottei tapahdu vahinkoa jos sattuisi niin että maito eläisi vähän omaa elämää ;).

      Delete
  3. Katsoin ensin et Hermes Birkin se siinä mut eipäs ollutkaan ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin arvokasta kassia en kyllä kehtaisi kantaa vaikka voittaisin lotossa ;P!

      Delete