Suomen Blogimedia /Fashion

Mainostajalle

Jul 25, 2014

Catching the light with Vilma



It's difficult to write about my friend and model co-worker Vilma, without sounding to cheesy. She is a wonderful photographer, has a super beautifully implemented blog, she is gorgeous like few and she's genuine, friendly, smart and incredibly nice and interesting to be around! Some people just seem to have it all. Vilma does :D! Vilma asked me if we could shoot a test together and I of course said yes. These picture are taken one week ago in the sunset at Eiran ranta. There was quite a lot of people around, but we tried to not let it bother. Vilma also published pictures on her blog together with a funny interview of me (in finnish). You find the whole story here!


22 comments:

  1. wow olet niin upea!! ja varsinkin 5. kuva :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos kiitos, kuvaajan ansiota kaikki. Osasi ohjata ja rentouttaa mallia ;)

      Delete
  2. Ihan mahtavia kuvia, tykkäsin eniten ensimmäisestä ja tokavikasta mustavalkoisesta. Tosin kauniista mallista ei huonoja kuvia saakaan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! Ihanaa että jaksat aina kommentoida, se on minusta aina niin mukavaa<3

      Delete
  3. wow, niin upea kaunotar, luonnollista kauneutta hehkuvissa kuvissa.
    kuinka usein teet kuntovalmentajan töitä? ja onko sinulla sivustoa jossa esim enemman tietoa aiheesta. ja viimeiseksi kysyisin että tuleeko s-postiosoitteeseesi etunimen jälkeen pistettä vaiko kokonaan yhteen?
    t: elämäntapojen muutosta yrittävä

    ReplyDelete
    Replies
    1. sähköpostia voit laittaa osoitteeseen sofiaruutu@gmail.com <3

      Delete
  4. Oi kuinka hienoja! :) Kuvista saa vaikutelman, ettei suuresta ihmismäärästä ole tietoakaan :)
    Anniina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. Jengiä oli tosiaan tosi paljon mutta vajosimme omaan maailmaamme ja keskityttiin molemmat ainoastaan toistemme vuorovaikutukseen. Se on ihanaa kun molemmat nauttivat työstään ja haluavat tehdä hyvää tulosta. Vaati kyllä keskittymistä ;).

      Delete
  5. Kauniita kuvia Sofia!!

    ReplyDelete
  6. Mielettömän upeita kuvia kaikki, lemppareimmat kuvani ovat viides ja seitsemäs.. upea olet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Mun lemppari on toinen kuva joka kulkee nimellä "jeesus kuva" haha!

      Delete
  7. Miten pystyt "unohtamaan" ympärillä olevan ihmisvilinän ja keskittyä itse asiaan, eli kuvattavana olemiseen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, en vain välitä enää siinä vaiheessa kun teen töitä, eläydyn ja haluan tehdä mahdollisimman hyvää jälkeä. Harjoitustakin tietenkin on jonkin verran ;D

      Delete
  8. Todella kauniit ja luonnolliset kuvat! Olet kyllä aivan upea. Kyselin ja harmittelin täällä muuten aikaisemmin niistä raskausarvista. No, nyt olen jo parina päivänä peräkkäin vetänyt shortsit jalkaan ja luulenpa, ettei kukaan muu kuin minä edes huomannut niitä. Joten kiitos rohkaisusta! T. Viivi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Niin kiva kuulla että rohkaistuit! Se että itse teit päätöksen ja ylpeänä kannat itsesi on ainoa asia mikä merkitsee. Tiedän ja voin luvata ettei kukaan kun sinä itse mieti arpia, kaikki ovat liian kiireisiä keskittymään itseensä. Joillakin on ulkoisia arpia ja toisilla sisäisiä mutta kaikilla niitä kuitenkin on <3

      Delete
  9. Olisiko joskus kiva nähdä yhteisotoksia sinusta ja miehestäsi!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha joo en usku että se tapahtuu oikeastaan koskaan jos rehellisiä ollaan :D. Haluan pitää blogini minun omana juttunua ja mieheni ainoastaan itselläni, itsekäs kun olen :).

      Delete
  10. Olet kyllä todella upea nainen! Ei voi muuta sanoa :) Onko sulla muuten ripsienpidennykset vai kuinka saat loihdittua noin täydelliset ripset? Ja mitkä ovat päivittäiset kauneusrutiinisi? :) Ihanaa kesän jatkoa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos sulle, kauniisti sanottu <3. Minulla ei ole ripsipidennykset, ja jos ihan rehellisiä ollaan niin en oikein pidä ripsipidennyksistä muutenkaan sillä ripset eivät silloin näytä mielestäni luonnollisilta. Minulla ei myöskään valitettavasti oöe mitään vinkkejä ripsien suhteen ja luulen että minulla vaan sattuu olemaan aika pitkät ripset luonnostaan. En myöskään tykkää käyttä hirveästi ripsiväriä koska en tahdo hirveästi suurentaa silmiäni :D. Tässä on postaus minun lempi kosmetiikka tuotteista http://theootddiary.blogspot.fi/2014/06/fake-it-till-you-make-it.html

      Mukavaa kesää myös sinulle ;)!

      Delete
  11. Pakko kommentoida tähän et kaikki ripsipidennykset ei oo niin luonnottomia kuin eräillä "glamour-malleilla". On myös eri tekniikoita ja taitavia ripsipidennyksen tekijöitä, jotka saa ripset näyttämään luonnollisen hyviltä, ja jos ei muuten käytä meikkiä tai esim. kesällä antaa kasvoihin sellasen huolitellun lookin. Mun mielestä :)

    Eli jos ei luonnostaan ole niin ihanat ja pitkät ripset ja suuret silmät kun sulla Sofia niin sitten vaan hyvää ripsipidennysten tekijää etsimään. Itse löysin omani kun vaan rohkeasti kysyin yhdeltä tytöltä, jolla oli mun mielestä hyvännäköset ripset, että missä käy laitattamassa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka! Kiva kun kommentoit. Sanoin ehkä tökerösti, mutta en tarkoittanut etteivät irtoripset voisivat olla kauniita, sillä minullakin on paljon ystäviä joilla on tosi kauniita ja luonnollisen näköisiä ripsiä. En vain henkilökohtaisesti ole mikää ripsi-tyyppi :D. Pidän yleensä meikattomista ripsistä, sillä tykkään siitä pehmeydestä mikä se tuo katseeseen. Käytän itse usein ripsiväriä, mutta se on viimeinen meikkituote tärkeysjärjestyksessä, ja se ei liity siihen onko pitkät vai lyhyet ripset. Olen ehkä ihmeellinen, mutta luonnolliset puhtaat ripset ovat mielestäni yksinkertaisesti vaan tosi kauniit :). Tässä kuva meikistä josta tykkään ;D http://fi.pinterest.com/pin/494973815268512637/

      <3<3<3

      Delete