Suomen Blogimedia /Fashion

Mainostajalle

Jun 14, 2014

diamond slippers


blouse& slippers from andiata// shorts zara// bag& sunglasses chanel 

5 comments:

  1. Mun unelmalaukku! <3

    Sulla on ihan täydellinen kroppa! Haluisitko valottaa sun ruokavaliota / treenejä? Millasta urheilua harrastat ym.?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kiltti ;).Voin kyllä yrittää tehdä jonkun postauksen, mutta on niin vaikeaa kun en noudata mitään tiettyä ruokavaliota tai treeniohjelmaa. Syön aika terveellisesti koska suosin terveellistä ruokaa mutta syön tosi paljon ja herkuttelen myös paljon ;D. Tällä hetkellä kävelen n 1,5h joka aamu ja muuten treenaan salilla 4-5 kertaa viikossa. Käyn yleensä juoksemassa,spinningissä, crossingissa, ja body pump tunneilla ja treenaan myös itsenäisesti lihaskuntoa salilla. Rakastan myös bikram joogaa! Sitä harrastin jossain vaiheessa tosi aktiivisesti! Tykkään siis liikkua ja olla aktiivinen ja syödä monipuolisesti ;D.

      Delete
  2. Upea luonnollisen kauniin näköinen Sofia! Olisin tosi kiitollinen, jos kertoisit mitä meikkiä sinulla on huulissa näissä kuvissa. Etsinnässäni nimittäin on luonnollisen näköinen huulipuna/kiilto, jolla saisin peitettyä huulissani olevat pilkut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tässä mulla taitaa olla clarinsin nuden sävyinen instant light natural lip perfector, mutta muut meikki suosikkini löydät täältä :http://theootddiary.blogspot.com/2014/06/fake-it-till-you-make-it.html ! ;D

      Delete
  3. Kiitos! :-)

    ReplyDelete