Suomen Blogimedia /Fashion

Mainostajalle

Jun 17, 2014

Bomber


bomber jacket from monki// top&shoes zara// jeans acne//necklace andiata// 
bag balenciaga// sunglasses chanel

14 comments:

  1. Hi Sofia! Your blog is great and really inspiring! I have seen pictures of your beautiful wedding ring (or engagement ring), where is it from? It looks so beautiful. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you;D! Hmm I think you mean engagement ring (the one with the larger diamond)? My wedding band is a simple infinity band, and I usually wear them together. My ring is similar to this one from Tiffanys, http://www.tiffany.com/Engagement/item.aspx?GroupSku=GRP10055&selectedSku=25407563&search_params=param+1001/0/0/0/0/1. My husband has chosen it himself and custom made it for me with a jewelry designer in the states. It is made to fit a wedding band next to it, without having to curve the wedding band. I love it so much, mostly because he picked it for me and that he got it so right <3.

      Delete
    2. Well, it looks so beautiful! :)

      Delete
  2. Ihanaa että olet takasin blogimaailmassa!!! Rakastan myös sitä miten olet super kaunis ja ns pinnallisessa ammatissa, mutta luonteeltasi niin kiltti, ihana, rakastava ja maanläheinen, ja se välittyy tosi kivasti tän blogin kautta :) jatka samaa linjaa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon kiltistä kommentistasi <3. Lämmittää aina sydäntä enemmän kun uskottekaan :)

      Delete
  3. Could you pleaaaaaase do some sort of hair tutorial... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmmm I don't know, I don't think there will be a video but I can try to do one in still pictures? :)

      Delete
    2. Good pictures are always better than a bad video! :D

      Delete
  4. Ootsä mukana tossa syksyllä alkavassa ohjelmassa, jossa sun mies on? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha no en ole ;D! Olen iiiihan liian ujo telkkariin!

      Delete
  5. Kiitos kivasta blogista. Olisi hienoa lukea myös kauneudenhoidostasi. Esim mitä meikkejä käytät jne.. Ja kaikkea muutakin. Asusi ovat toki mielenkiintoisia ja tyylikkäitä mutta ei haittaisi, vaikka kirjoittelisit muustakin. :-)

    ps. Tämän olet kuullut ennenkin, mutta olet superkaunis ja suloinen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meikki rutiinini löydät täältä http://theootddiary.blogspot.com/2014/06/fake-it-till-you-make-it.html! Ja kiitos kiltti ;) <3

      Delete
  6. Onko nämä kuvat otettu ennen kuin kävit ottamassa raitoja? Miten osaisin selittää kampaajalle, kun haluan samanlaiset raidat kuin sinulla... :-D pitää varmaan ottaa sinun kuva mukaan ja näyttää siitä;-) ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ota rohkeasti mukaan vaan ;). Kuvat otettu raitoijen laittamisen jälkeen, eli on raitaa mutta vähemmän takana… Q-hairin johanna on ihan huippu, joten suosittelen!

      Delete